Over Mevena

Mevena is een internationaal bedrijf gevestigd in Rotterdam dat chalets en vakantiehuizen van hoge kwaliteit bouwt en levert voor een betaalbare prijs. Huizen worden geleverd in alle Europese landen.

Mevena-huizen zijn zeer goed geïsoleerd, zodat u het hele jaar door in de chalets kunt wonen. De gevels van de woningen zijn gemaakt van hoogwaardig hardhout en zien er erg mooi uit. Woningen kunnen in elke kleur geschilderd worden of de natuurlijke houtkleur behouden.Ruime kamers, hoge ramen, vloerverwarming en dikke, goed geïsoleerde muren maken chalets tot een permanente woning.

Het Mevena-team helpt klanten bij het ontwikkelen van een binnenplan en professionele 3D-weergave van het huis volgens de wensen van de klant. Mevena is flexibel en bouwt woningen naar wens van de klant. Bij ons kunt u uw eigen chalet ontwerpen!.
 
Mevena werkt zowel met individuele projecten als met grote projecten in samenwerking met andere bedrijven. Door een goed georganiseerd productieproces blijven de huizenprijzen laag en de kwaliteit hoog. Door een goed prijs-kwaliteitsverhouding is Mevena woningen de perfecte oplossing voor zowel grote bouwprojecten als individuele opdrachten.
 

Mevena is een handelsnaam van Global Harvest B.V., KVK-nummer 51497921. Het bedrijf is in 2010 geregistreerd in Rotterdam.

Onze visie

Het vernieuwen van vakantieparken met nieuwe modernistische chalets die de kwaliteit van vakantie naar een geheel nieuw niveau brengen.

The founder

Door een recreatiewoning te produceren naar uw wensen maken wij uw droomhuis tot een realiteit.