Chalet te koop

Verschillende type chalets te koop

Wilt u een chalet kopen dat bij uw wensen past? Mevena heeft een brede keuze van chalets te koop. Bij ons kunt u een chalet op maat kopen zodat het chalet ontwikkelen rekening houdt met al uw wensen (zie Сhalet op maat: veel mogelijkheden)
 
En de prijs-kwaliteitverhouding zal u erg verrassen. Met een bepaald budget vindt u bij ons een chalet te koop met de beste resultaat!
Een groot chalet 100m² te koop

Chalet te koop als permanente woning

Een chalet die aan bouwbesluit 2022 voldoet. Wilt u een chalet kopen voor permanente woning? Dat is mogelijk. Onze team helpt u met voorbereiden van documenten en met chalet bouwen die aan bouwbesluit 2022 voldoet. 

Wilt u een chalet kopen die beschikt is voor jaar door leven?

Alle Mevena chalets hebben goede isolatie, dikke muren en verwarming net als in echte huis zodat u er het hele jaar door kunt wonen. 

Wilt u een chalet met een bijzondere form kopen zodat het op uw kavel past?

bij Mevena zijn er chalets in П — en L-vorm te koop. 
Сhalet op maat laten bouwen

Wilt u een grote chalet kopen met ruime kamers?

Bij Mevena kunt u een module chalet (40 -60 m2) of twee modules chalet (60 – 120 m2) kopen. Zie: Grote chalet
Heeft u meer ruimte nodig in uw chalet? Dan raden wij u aan een chalet van twee modules van 60 m² — 120 m² te kopen. Hier kunt u genieten van ruime kamers en extra ruimte.
Een groot chalet 100m² te koop
Een groot chalet 100m² te koop

Wilt u een chalet voor mantelzorg woning kopen bijvoorbeeld voor uw ouders?

Dat is de sterke kant van Mevena. Wij helpen u graag met het ontwerpen van een binnen plan van het huis zodat die beschikt is voor mantelzorg woning. Denk aan breedere duren, ruimere badkamer…

Wilt u een chalet kopen voor recreatie

Een chalet kopen als investering of voor recreatief gebruik? Dat kan natuurlijk ook. Mevena chalets hebben een prachtige houten gevel en grote ramen zodat u kan genieten van natuur en rust.
Een groot chalet 100m² te koop
Een groot chalet 100m² te koop

Chalet te koop zonder kavel

Wij bouwen prefab chalets en leveren hun naar uw kavel of standplaats. Dus bij Mevena kunt u makkelijk een chalet kopen zonder standplaats.
Houten chalet te koop

Wilt u een chalet kopen met plaatsing in Duitsland of een andere Europese land?

Mevena is een international chalet aanbidder. Bij Mevena kunt u chalet kopen met plaatsing in alle Europese landen. We kunnen uw chalet afleveren naar Duitsland, Belgie, Ijsland, Franrijk, Nederland …

Een prachtige chalet te koop

Mevena biedt de beste chalets in Europa. Onze chalets zijn vooral bekend om kwaliteit en prachtige binnen en buiten afwerking. Wij hebben nieuwe chalets te koop, en ook gebouwde chalets op voorraad.
Een groot chalet 100m² te koop
U kiest zelf waar u het chalet plaatst. En wij zorgen voor het transport en de plaatsing. Als u een chalet bij Mevena koopt is het mogelijk om de fundering van Mevena bestellen. Ons team staat klaar om hierbij te helpen.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een chalet?

Neem dan gerust contact met ons op!