Chalet te koop

Een ontwerp op maat

Droom jij van je eigen knusse huis? In dit geval zou de meest correcte beslissing zijn om de bouw van een chalet te bestellen bij ons bedrijf Mevena. In Nederland noemen we een chalet een zomerhuis die vooral gebruikt wordt in de zomerperiode. Er zijn ook goed geïsoleerde chalets die beschikt zijn als permanente woning. Meestal hebben deze huizen houten elementen en andere kenmerken die ze onderscheiden van gewone huizen.
Een groot chalet 100m² te koop
Als chaletbouwer biedt ons bedrijf Mevena aantrekkelijke chalet NL aan, die zich onderscheiden door hoogwaardige bouw en afwerking, maximaal comfort, milieuvriendelijkheid en andere voordelen. Tijdens het bouwproces worden alleen de beste materialen en geavanceerde technologieën gebruikt, waardoor alle werkzaamheden efficiënt en snel kunnen worden uitgevoerd. 
Indien nodig kunt u bij ons een kleine chalet bestellen voor seizoensvakanties voor een paar mensen, maar ook luxe chalet voor de permanente bewoning voor een groot gezin. We bieden projecten van verschillende groottes:
  • 50 м²;
  • 60 м²;
  • 72 м²;
  • 100 м² en meer

We hebben betaalbare chalet prijs, waarvan de kosten afhankelijk zijn van de grootte van het huis, de afwerking en andere factoren. Meer gedetailleerde informatie over prijzen vindt u op onze website. 

Wat maakt Mevena chalets bijzonder?

Het bouwen van luxe en creatieve chalets is één van onze richtingen. Door contact met ons op te nemen. Bij ons kan elke klant een nieuwe chalet kopen met vele voordelen. Neem contact met ons op. 
1. Een ontwerp op maat is erg belangrijk voor ons. Door een prefab chalet op maat te ontwerpen, kunnen we voldoen aan verschillende klantwensen met betrekking tot de grootte van woonkamers, aantal slaapkamers en badkamers, extra doucheruimtes of directe toegang tot de badkamer vanuit de slaapkamer. We kunnen ook keukens in verschillende vormen en maten ontwerpen, luxe badkamers, brede deuren voor rolstoelgebruikers en nog veel meer.
2. Projecten met grote woonkamers en open ruimtes van verschillende afmetingen – van 30 tot 50 m2. Het gebruik van metaalskeletbouw maakt het mogelijk om een huis met ruime kamers te bouwen en binnen indelingen van verschillende complexiteitsniveaus te ontwerpen.
Сhalet op maat laten bouwen
Een groot chalet 100m² te koop
Een groot chalet 100m² te koop
3. Hoge isolatie. Door huizen te bouwen met dikke muren en goede isolatie kun je een chalet kopen waar je het hele jaar door in kunt wonen. Zelfs in de koude winter is Mevena Chalet gezellig en warm. En dankzij een goede thermische isolatie kunt u de energiekosten verlagen.
Een groot chalet 100m² te koop
4. Exterieur en interieur. Bij een chalet in Mevena te kopen, krijgt elke klant een huis met een handgemaakte gevel van uitzonderlijke mooiheid, die vele jaren esthetisch plezier zal geven. Speciale aandacht wordt gegeven aan het binnendesign. We doen het gewoon zoals in een echt huis: met glad gestuukte muren, geschilderd in kleuren volgens persoonlijke voorkeuren.
 

Om de Mevena showroom te bezoeken, kunt u een afspraak maken met een manager door het formulier op onze website in te vullen.

Houten chalet te koop

Waarom mensen voor Mevena kiezen?

Het eerste en belangrijkste voordeel van samenwerken met ons is dat u chalet te koop kunt vinden tegen een gunstige prijs. Daarnaast zijn onze voordelen.
  1. Levering van het chalet op de door de klant aangegeven locatie. Het is belangrijk dat het transport al in de prijs is inbegrepen!
  2. Hulp bij het organiseren van de plaatsing van het nieuwe chalet op de kavel.
  3. Individuele benadering van elke klant, chaletbouw volgens individuele wensen van de klant.
  4. Huisbouw binnen korte termijn.
  5. Besparen op productiekosten door het chalet in een eigen fabriek te bouwen.

Foto’s van Mevena chalets zijn op onze website geplaatst. Indien nodig kunnen er wijzigingen en aanvullingen worden aangebracht in het ontwerp van het huis.

Een groot chalet 100m² te koop
Een groot chalet 100m² te koop

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een chalet?

Neem dan gerust contact met ons op!