Mantelzorgwoning prijzen

Mantelzorgwoning kopen van hoge kwaliteit

Bent u geïnteresseerd in prefab mantelzorgwoning voor ouders of familieleden en wilt u weten de werkelijke kosten? Op zoek naar de beste prijs voor mantelzorgwoning?

Mevena biedt comfortabele prefab zorgwoning van hoge kwaliteit. Bij ons kunt u een mantelzorgwoning kopen zodat het chalet ontwikkelen rekening houdt met al uw wensen.

Voordelen en kenmerken van Mevena prefab zorgwoning

1. Mantelzorgwoning kopen met grote woonkamers en met open ruimtes van 30-50 m²

Tijdens het bouwen van een mantelzorgwoning gebruiken we een metalen karkas. (zie hier: Hoe wordt een mantelzorgwoning met twee modules gebouwd?). Hierdoor kan Mevena ruime kamers bouwen en diverse, complexe binnen indelingen ontwerpen. Dat zou onmogelijk zijn als het karkas van het prefab zorgwoning alleen van hout was gemaakt.

2. Betaalbare prijzen voor mantelzorgwoning van hoge kwaliteit

Oriëntatie zorgwoning kosten voor verschillende groottes :

  • 50 m²: 90 000 Euro
  • 60 m²: 99 000 Euro
  • 72 m²: 120 000 Euro
  • 100 m²: 165 000 Euro

Prijzen zijn inclusief btw, levering en keuken.

Prijzen zijn exclusief fundering, aansluiting en kraanwerk.

3. Mantelzorgwoning kopen op maat

Mevena is zeer flexibel om uw wensen te realiseren. Individueel ontwerpen is een centraal onderdeel van onze activiteit. Grotere woonkamer, meer slaapkamers, aparte ruimte voor studeerkamer of wasmachine, directe toegang tot de badkamer vanuit de slaapkamer, keuken van een bijzondere vorm en afmeting, brede deuren voor een rolstoel, ligbad, aparte toilet of extra douche … dit zijn allemaal voorbeelden van mantelzorgwoning kopen op maat. (zie – Mantelzorgwoning op maat laten bouwen)

4. Goed geïsoleerde prefab mantelzorgwoning betekent lage energie kosten.

We bouwen zorgwoning met dikke muren en veel isolatie zo dat mantelzorgwoning blijft warm en comfortabel, zelfs in koude winters. (zie — Hoe weet je of een mantelzorgwoning goed geïsoleerd is?)

5. Mantelzorgwoning kopen met comfortabele luxe badkamer inbegrepen in de prijs.

Mevena is de enige huisbouwer die mantelzorgwoning met zulke mooie getegelde badkamer bouwt! Ruimer badkamer, met een inloopdouche, afgewerkt met mooie keramische tegels.

Deuren in de prefab zorgwoning zijn zeer breed uitgevoerd, met netto doorgang 90 cm, speciaal voor mensen in een rolstoel. (ze zijn ook inbegrepen in de mantelzorgwoning kosten)

Inloopdouche ruimte, ruim genoeg voor het draaien van een rolstoel. Tegen een meerprijs boven de prijs kunnen douchekranen aan de zijkant worden geplaatst, wat erg handig is.
De badkamer in prefab zorgwoning kan worden ontworpen met directe toegang vanuit de slaapkamer, met handige schuifdeur.

6. Mantelzorgwoning kopen met uitzonderlijke mooie gevel.

Wilt u een zorgwoning bouwen met een hoogwaardige handgemaakte gevel? Dat is altijd de juiste beslissing!

Dat zal u vele jaren esthetisch plezier bezorgen. Dergelijke gevels zijn op zichzelf duur op de markt, maar bij Mevena zijn ze inbegrepen in de mantelzorg prijs.

7. Prefab zorgwoning bouwen met mooie binnenafwerking.

In Mevena mantelzorgwoningen de binnenafwerking zoals in een echt huis is: glad gestuukte wanden en een beschilderd plafond. Kleuren naar uw keuze. Deze binnenafwerking geeft je ook de mogelijkheid om creatief te zijn met je eigen interieurontwerp.

Maak een afspraak met een manager om show model te bezoeken